Tapahtumat

 

ELOKUUN LAJILIIKKARI 1.–5.8.2022

Mainoksen kuvat
Fera
Suomen Voimisteluliitto/Milla Vahtila
Suomen Judoliitto/Taina Saha
Pallo-Iirot

 

Elokuun Lajiliikkari kutsuu mukaansa kaikki 6-12 -vuotiaat viettämään ikimuistoista leiriviikkoa! Judon lisäksi leirillä pääsee kokeilemaan ja tutustumaan monipuolisesti uusiin lajeihin.

Palloilun lisäksi luvassa temppuilua, leikkimielistä kisailua sekä onnistumisia, iloa ja riemua! Uusia kavereita unohtamatta!

Viikon aikana osallistuja pääsee eri seurojen pisteissä tutustumaan ja kokeilemaan uusia ja kivoja juttuja, ja leiri huipentuu toiminnalliseen Iirolandia-päivään perjantaina.

Seurojen yhteisleiri järjestetään 1.-5.8. Äijänsuon urheilukeskuksessa ja järjestäjinä ovat Fera, Rauman Naisvoimistelijat, Pallo-Iirot, Fudoshin Rauma ja Rauman Liikuntapalvelut.

Leirin hinta on 100€, sisältäen ohjaukset ja käytettävät välineet, lämpimän lounaan joka päivä sekä ryhmätapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautumiset alkavat 9.5. osoitteessa: Fera

Ilmoittautumiset 26.6. mennessä.

Osallistujia tulisi olla vähintään 60, jotta leiri päästään toteuttamaan.

Leirilaskut lähetetään osallistujien huoltajille sähköpostitse ennen leirin alkua.

Tämä mahtava lajiliikkarileiri on koettava, ilmoittaudu ja tule mukaan heti!

 

Fudoshin Rauma ry:n aktiivit jaksavat innostaa liikkujia muksuista kankkioihin, kouluttaa ohjaajiaan, huoltaa varusteita ja dojoa, pyörittää seuran papereita ja järjestää moninaisia tapahtumia yhdessä muiden alueen liikuntaseurojen ja yleishyödyllisten yhdistysten kanssa sekä tilauksesta hyvin erilaisille ryhmille.

Kysele lisää ja tule mukaan touhuamaan.