Jäseneksi liittyminen

Fudoshin Rauma ry:n jäsenhakemus täytetään ja maksut maksetaan SuomiSport.fi -palvelun kautta. Maksaminen on mahdollista myös henkilökohtaisella liikuntaedulla (Epassi, Tyky-setelit, Eazybreak ja Edenred), mutta ole silloin jo ennen maksamista yhteydessä puheenjohtaja@fudoshinrauma.fi .

SuomiSport-palvelussa jäseneksi liittyminen ja kausimaksujen maksaminen tapahtuu näin: 

  1. Ilmoittaudu Fudoshin Rauma ry:n jäseneksi ryhmäkohtaisen linkin kautta SuomiSport-palvelussa. Seura käsittelee jäsenhakemuksen SuomiSportissa. Linkit löydät alta. 
  2. Maksa judolisenssi SuomiSport.fi -palvelussa kun seura on käsitellyt jäsenhakemuksesi ja olet käynyt tutustumassa toimintaan muutaman kerran. Judolisenssi on ikäryhmäkohtainen, joten valitse maksaessasi oikean ikäryhmän maksu. Huoltaja saa ostettua alaikäiselle judolisenssin kun hän on ensin liittänyt alaikäisen tiedot profiiliinsa SuomiSport-palvelussa. Katso tarvittaessa pikaohje jäsenyyden/lisenssin ostoon sivun alalaidasta. 
  3. Seura laskuttaa harjoitusmaksuosuuden ryhmäkohtaisesti SuomiSport-palvelun kautta tai laskulla sähköpostitse. Imoitamme jäsenviesteillä kun on aika maksaa harjoitusmaksut.

Jäsenhakemukset:

Kausimaksut 2023-2024

RyhmäJudolisenssi Harjoitusmaksu

= Maksut yhteensä 


Muksujudo ja PerheMuksujudo

(Alle 7 -vuotiaat)

55 €/vuosi tai 

35 €/puoli vuotta

100 €/vuosi tai

50 €/puoli vuotta

= 155 €/vuosi

= 85€/puoli vuotta

Juniorit ja Nuoret 

(7-17 -vuotiaat)

95 €/vuosi

65 €/puoli vuotta

150 euroa/vuosi

75 euroa/puoli vuotta

= 245 €/vuosi

= 140€/puoli vuotta

Aikuiset

(18+vuotiaat)

120 €/vuosi

65 €/puoli vuotta

150 €/vuosi

75€/puoli vuotta

= 270 €/vuosi

= 140€/puoli vuotta

Judolisenssi ja seuran harjoitusmaksut on mahdollista maksaa myös puolivuosittain eli erikseen syys- ja kevätkaudelle. Kun maksat seuran harjoitusmaksun koko vuoden osalta kahdessa erässä, lisäämme toiseen erään maksutapalisänä 5 euroa. 

Mikäli haluat maksaa harjoitusmaksut erikseen syys- ja kevätkaudelta tai aloitat harrastuksen vasta kevätkaudella ja maksat maksut vain kevätkaudelta, ota yhteyttä ja kysy/ilmoita asiasta puheenjohtaja@fudoshinrauma.fi , jotta SuomiSport-maksusi menisivät oikein. 


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.