Jäseneksi liittyminen

Fudoshin Rauma ry:n jäsenhakemus täytetään ja maksut maksetaan SuomiSport.fi -palvelun kautta. Maksaminen on mahdollista myös henkilökohtaisella liikuntaedulla (Epassi, Tyky-setelit, Eazybreak ja Edenred), mutta ole silloin jo ennen maksamista yhteydessä puheenjohtaja@fudoshinrauma.fi .

SuomiSport-palvelussa jäseneksi liittyminen ja kausimaksujen maksaminen tapahtuu näin: 

  1. Ilmoittaudu omaan harjoitusryhmääsi ja samalla Fudoshin Rauma ry:n jäseneksi ryhmäkohtaisen linkin kautta SuomiSport-palvelussa. Löydät linkin täältä.
  2. Maksa jäsenmaksu/judolisenssi SuomiSport.fi -palvelussa. Jäsen-/judolisenssi on ikäryhmäkohtainen, joten valitse maksaessasi oikean ikäryhmän maksu. Huoltaja saa ostettua alaikäiselle jäsenmaksun/judolisenssin kun hän on ensin liittänyt alaikäisen tiedot profiiliinsa SuomiSport-palvelussa. Katso tarvittaessa pikaohje jäsenyyden/lisenssin ostoon sivun alalaidasta. 
  3. Seura laskuttaa harjoitusmaksuosuuden ryhmäkohtaisesti SuomiSport-palvelun kautta tai laskulla sähköpostitse. Imoitamme jäsenviesteillä kun on aika maksaa harjoitusmaksut.

Kausimaksut 2022-2023 

RyhmäJäsenmaksu / judolisenssiHarjoitusmaksu

= Maksut yhteensä 

(koko vuosi)

Muksujudo 

(Alle 7 -vuotiaat)

45 euroa/vuosi


100 euroa/vuosi


= 145 euroa/vuosi


Juniorit ja Nuoret 

(7-17 -vuotiaat)

85 euroa/vuosi150 euroa= 235 euroa/vuosi

Aikuiset

(18+vuotiaat)

110 euroa/vuosi150 euroa= 260 euroa/vuosi
Kannatusjäsen25 euroa/vuosi-25 euroa

Jäsen-/vakuutusmaksu ja seuran harjoitusmaksut on mahdollista maksaa myös erikseen syys- ja kevätkaudelle. Kun maksat seuran harjoitusmaksun koko vuoden osalta kahdessa erässä, lisäämme toiseen erään maksutapalisänä 5 euroa. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Maksujen eräpäivät ovat tällöin syyskuussa ja joulukuussa. 

Mikäli haluat maksaa harjoitusmaksut erikseen syys- ja kevätkaudelta tai aloitat harrastuksen vasta kevätkaudella ja maksat maksut vain kevätkaudelta, ota yhteyttä ja kysy/ilmoita asiasta puheenjohtaja@fudoshinrauma.fi , jotta SuomiSport-maksusi menisivät oikein. 


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.