INFOA UUSILLE JA VANHOILLE JÄSENILLE

Mika Kurki
31.8.2018

Jäseneksi ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan harjoitusten yhteydessä tai seuran www-sivuilta löytyvällä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (suositus). Ilmoittautumisesi rekisteröityy myös, kun ostat seuramme jäsenyyden Suomisportissa, jolloin ilmoittautumislomaketta ei tarvita. Kaikkiin ryhmiin pääsee mukaan nonstop-periaatteella ympäri vuoden.

Jäsen- ja kausimaksut

Jäsen- ja kausimaksut maksetaan kirjautumalla www.suomisport.fi -sivulle. Huoltaja rekisteröityy ensin itse palveluun voidakseen maksaa alaikäisen lapsensa maksut.

Varusteet

Ensimmäisille harjoituskerroille varusteeksi riittävät verkkarit/collegehousut ja pitkähihainen paita. Ota mukaan myös vesipullo, käsipyyhe jalkojen pesua varten ja varvastossut eli zorit tai vastaavat, jotta pääset liikkumaan puhtain jaloin pukuhuoneen ja harjoitussalin eli dojon välillä.

Seuralta voit ostaa judopuvun ja muut varusteet.

 

Pikaohje rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen Suomisportissa (pdf, 520 kB)

 

Suomisporttiin kirjautumisen jälkeen:

1. Mitä olet ostamassa?

Valitse alta, mitä haluat ostaa. Osa vakuutuksista myydään vain lisenssin yhteydessä.

Jäsenyyden

2. Jäseneksi seuraan?

Varmistetaan vielä: oletko hankkimassa jäsenyyttä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi?

Itselleni

Lapselleni

3. Mihin seuraan haluat liittyä?

SEURA, JOHON HALUAN LIITTYÄ

Hae seuraasi

4. Fudoshin Rauma

5. Valitse seuraavaksi sinulle sopiva jäsenyys

6. Valitse haluamasi maksutapa

 

Voit halutessasi ladata Suomisport-sovelluksen puhelimeesi:

Google Play kaupasta täältä

App Storesta täältä

(HUOM! Jäsen- ja kausimaksuja ei pysty vielä maksamaan sovelluksen kautta.)

 

Vakuutusturva

Jokainen Judoliiton jäsenseuran jäsen on vakuutettu Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksella, kun jäsen on rekisteröityneenä seuran jäseneksi Suomisportissa.

Vakuutus kattaa harjoituksissa, kilpailuissa, leireillä ja matkalla niihin ja niistä tapahtuvat tapaturmat. Jäsenvakuutuksen tuoteseloste alla pdf-liitiedostona.

Jäsenvakuutuksen tuoteseloste liitetiedostona sivun alalaidassa

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä kello 7-23.

Judon lisäturvavakuutus kaudella 2019-2020

Judoliiton lisäturvavakuutus on vapaaehtoinen lisävakuutus liiton jäsenmaksuosuuden maksaneille jäsenille. Lisäturvavakuutus korottaa jäsenseuran jäsenen vakuutusturvaa hoitokulujen osalta 10 000 €:lla. 
Jäsenvakuutus on ensisijainen vahingon sattuessa hoitokulujen osalta 5 000 € saakka, jonka jälkeen hoitokulut korvataan lisäturvavakuutuksesta.
Lisäturvavakuutuksen tuoteseloste ilmestyy tämän sivun alalaitaan liitetiedostona lähipäivinä.
2012 tai aiemmin syntyneille vakuutus maksaa 60 € ja 2013 tai myöhemmin syntyneille 15 €. Vakuutuksen hintaan lisätään 2 euroan hallinnointimaksu.

Judon lisäturvavakuutus hankitaan osoitteessa www.suomisport.fi.

Pikaohje Lisäturvavakuutuksen ostamiseen Suomisportissa klikkaa tästä.

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä kello 7-23.

Pohjolan Tuplaturva

Pohjolan Tuplaturva korvaa liiton, alueiden ja jäsenseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville alle 75–vuotiaille sattuvia tapaturmia. (Esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö). Myös matkalla työhön ja matkalla työstä sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutukseen.

Toiminnan vastuuvakuutus korvaa vakuutetun (=liiton tai seuran) kolmannelle osapuolelle aiheuttaman henkilö- ja esinevahingon, josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vahingon voi aiheuttaa vakuutetun työsuhteinen työntekijä tai vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee vakuutetun toimeksiannosta. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun silloin, kun vakuutettu on pääsymaksullisen tai -maksuttoman tilaisuuden, harjoituksen tai leirin järjestäjänä.

Tuplaturvan tuoteseloste alla pdf-liitetiedostona.

Vahingon sattuessa aina ensimmäinen yhteydenotto Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelinnumero: 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä kello 7-23.