SALIKISAT PORISSA 30.11.2019

Kimmo Hiltula
30.11.2019

Porin Judoseura Fudoshin järjesti salikisat lauantaina 30.11.2019 Porin urheilutalolla. Fudoshin Rauman  junnuista oli lähtenyt kilpailemaan hienosti kuusi judokaa. Kilpailupäivän aikana nähtiin hienoja onnistumisia ja kovia taisteluita. Toisille kilpailut olivat ensimmäiset, toisilla oli alla jo enemmän kisakokemusta.

Ensimmäistä kertaa kisoissa olivat taitojaan kokeilemassa alle 18-kiloisten muksujen sarjassa Emma Marttila ja alle 30-kiloisten junnujen sarjassa Daniel Granberg. Emma otteli kaksi ottelua ja voitti hienosti molemmat ottelunsa, ja avasi näin oman kilpailu-uransa tyylikkäästi sarjavoitolla. Daniel Granberg sai myös voittotilinsä auki heti ensimmäisessä kisassa voittaen kolmesta ottelustaan yhden ottelun.

Isoimmassa muksusarjassa, alle 25-kiloisissa ottelivat myös kevyimmät junnuikäiset mukaan lukien myös ahkerasti salikisoja kiertänyt Robi Komminaho. Robi otteli neljä ottelua ja poistui tatamilta kolme kertaa voittajana sijoittuen hienosti sarjassaan toiseksi.

Alle 30-kiloisten sarjassa otteli aktiivisesti kilpaileva Valtteri Hiltula. Valtteri urakoi viisi ottelua voittaen kaikki ottelunsa ja sitä myötä koko sarjan.

Alle 35-kiloisissa otteli jo useita kisoja kolunnut Daniel Marttila. Daniel otteli neljä ottelua, joista hän voitti kaksi ja sijoittui sarjassaan toiseksi.

Alle 50-kiloisissa Fudoshin Raumaa edusti Samu Nylund. Samulle kertyi kaksi ottelua, joista Samu voitti toisen ja sijoittui sarjassaan toiseksi.

Kokonaisuutena Fudoshin Raumalla oli kisoissa vahva edustus. Toivottavasti hyvät kilpailukokemukset kannustavat mukaan myös uusia kilpailijoita.

Mikäli olet kiinnostunut kilpailemisesta, mainitse siitä oman ryhmäsi vetäjälle, jolta saat asiasta lisätietoja.

Fudoshin Rauma onnittelee kaikkia kilpailijoita hienoista onnistumisista ja kiittää Porin Judoseura Fudoshinia järjestelyistä!