Judo - Tie Mestariksi

Timo Korpiolan "Judo-Tie Mestariksi "- kirjan voit tilata täyttämällä oheisen tilauslomakkeen.

Seuran jäsenille ja huoltajille kirjan hinta on 30€, muille 39,50€.
Kirjan saat harjoitusten yhteydessä ilman toimitusmaksua.

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Timo Korpiolan teos ”Judo – Tie Mestariksi”.
Kirjan 192 sivulla on peräti 1554 kuvaa ja yli 350 liike- tai liikesarjaa havainnollistettuna neljällä kuvalla kukin. Kirja on kovakantinen ja painoasultaan laadukas. Koko on 210 x 280 mm, eli kirja on 2 cm korkeampi ja leveämpi kuin kirjoittajan edellinen Judokirja.
”Judo – Tie Mestariksi” kirjan kuvaksista on vastannut Peter Mickelsson, ja tekniikoiden esittelijöinä toimi kirjoittajan lisäksi Vesa Riihelä ja Tomi Nurminen.

Timo Korpiola: Judo - Tie mestariksi

Maailmanmestareiden ja olympiavoittajien käyttämiä judotekniikoita. Tässä teoksessa on yli 1500 kuvaa, joissa on esitetty kaikki tärkeimmät kansainvälisten huippukilpailijoiden käyttämät heitto- ja hallintatekniikat. Se perustuu analyysiin yli tuhannesta ipponiin johtaneesta tekniikasta tärkeimmissä kansainvälisissä arvoturnauksissa vuoden 2000 jälkeen. Teoksessa on kattavasti esitetty ohjeet huipulle pyrkivän judokan lajiharjoitteluun, jota judo-opettajat ja valmentajat voivat hyödyntää päivittäisessä judotyössään. Tämän uudentyyppisen judokirjan tarkoitus on antaa judomenestykseen tähtäävälle henkilölle tarvittavat lajikohtaiset työkalut kilpailutavoitteiden saavuttamiseksi - tien mestariksi. 

Kirja on kovakantinen ja painoasultaan laadukas. Koko on 210 x 280 mm, eli kirja on 2 cm korkeampi ja leveämpi kuin kirjoittajan edellinen Judokirja.

”Judo – Tie Mestariksi” kirjan kuvauksista on vastannut Peter Mickelsson, ja tekniikoiden esittelijöinä toimi kirjoittajan lisäksi Vesa Riihelä ja Tomi Nurminen.