HUOM! "Liity jäseneksi seuraan" ei "Osta lisenssi".

Mika Kurki
12.9.2017Seuran jäsenmaksut, harjoittelumaksut ja Suomen Judoliiton vakuutus ostetaan, maksetaan ja tulevat voimaan kohdasta: "LIITY JÄSENEKSI SEURAAN"!

ÄLKÄÄ MAKSAKO JÄSENMAKSUJA KOHDASTA: "OSTA LISENSSI". Se on Suomen Judoliiton vapaaehtoinen lisävakuutus normaalin vakuutuksen korvausrajan nostamiseksi.

 

 


Suomen Judoliiton ja seurojen jäsenmaksut ja vakuutukset maksetaan nyt Suomisportin kautta omilla verkkopankkitunnuksilla. Judoliitto on ottanut uuden palvelun käyttöön syyskuun alussa.

Edelleen voit valita maksatko koko vuoden maksun kerralla vai syksyn ja kevään erikseen.

Palveluun pääset kirjautumalla osoitteessa www.suomisport.fi. Kotisivuiltamme www.fudoshinrauma.fi etusivun uutispalstalta löytyvät tarkat ohjeet jäsenmaksun (huom. ei lisenssin) maksamiseen. Sama ohje löytyy myös fb-sivuiltamme.

Palvelu on vielä puutteellinen ja ajoittain myös ruuhkainen, joten kärsivällisyys saattaa olla tarpeen. Esimerkiksi aakkostaminen ei toimi vielä valittavissa judoseuroissa eikä myös oman ryhmäsi valinnassa,

Smartum, Tykysetelit ja Sporttipassi käyvät meillä edelleen. Näillä maksaessasi hoidamme jäsenyytesi ja vakuutusturvasi Judoliittoon vanhaan tapaan. Suomisportissa ei ole vielä näitä vaihtoehtoja.

Hyvää syksyn alkua kaikille uusille ja vanhoille judokoille!
 

Liitteet